Friday, March 4, 2011

Aku memerlukannya

Gadget or teknologi bukanla kepentingan bagi aku. Sehingga bila aku perasan yang aku banyak ketinggalan hal semasa or kisah2 retis ni. Factor tempat keje yang tak menyekat penggunaan internet dan bila di rumah sibuk lak menyebabkan aku lupa ntk surf internet.

Start dari situ aku berangan untuk memiliki telefon mempunyai fungsi berinternet. Nak beli sendiri, mcm malas! Jadi suami ter'chenta la jadi mangsanya.. Kes pujuk memujuk mengambil masa 2 minggu gakla. Idaman hati ofkos lerr Blackberry Torch, tapi x pela dapat Blackberry Curve 9300 pun syukur Alhamdulillah. Hopefully dengan ada kemudahan rajin la skit nak update blog.

Bila dah lama x menulis, ayat pun rasa janggal!

Bye

10 comments:

Cik Pah said...

kalau aku mesti nak kene pujuk sebulan kot baru dapat.. itu pun mesti dapat casing dulu ..hahaa

kswsk said...

cepat boli emy...aku pun rs siok kau update guna mobile

atty's said...

lepas ni kena rajin2 tau update blog

Kujie said...

sekali nampak feed keluar entri baru...mesti terjah ni

bukan senang nak nampak dia update la ni...hehe

kalau seminggu belum dapat hantar je SOS kat blog, kita share ramai2 teknik dan skill memujuk..:P

marinahunny said...

ya ampuuun, berkurun x update ..

IBU KUMBANG said...

Cik pah - aku rasa laki aku sian tgk aku kot. Tu yg x lama nk pujuk!

Wawa - mak dah beli nok! Hehe memang senang

K atty - hehe niatnya mcm tu la

K kujie - sharing is caring ye kak kujie.. Rasa mcm nk share gak ni.

Marina - hehe berkurun sampai 2-3 hari aku mikir apa password blog ni (series aku lupe)

.::WaNiE::. said...

tak kire

ko set bb pin ko segera

hahaha

viruspadu said...

bestttttttttttt...

atty's said...

beshnya dpt pakai bb..kty pakai nokia cabuk je ni

mey haruka said...

Video Bokep Terbaru
[>>>] Bokep Asia


[>>>] Asia Porn


[>>>] Bokep Terbaru


[>>>] Bokep Indo


[>>>] Kumpulan Bokep Lucu




Gallery Hot
[>>>] Foto Hot Atris Indonesia


[>>>] Foto Hot Asia


[>>>] Artis Payudara Paling Besar


[>>>] Artis Terseksi Dunia


[>>>] Kumpulan KIMCIL





Video Bokep Terpopuler
[>>>] Nikmatnya Ngentot Sama Tante Ayu


[>>>] Pengalaman Pertamaq Dengan Kakak Iparku


[>>>] Anak SMP DI Perkosa Di Kebun Belakang Sekolahan


[>>>] Ngentot Prawan SMA


[>>>] Memek Tante Mely Merah Merona





Tips & Trick
[>>>] Tips dan Trik Dalam Bercinta


[>>>] Tips dan Trik Dalam Bercinta


[>>>] Tips Agar Cewek Mau Diajak Bercinta


[>>>] Tips Membesarkan Penis


[>>>] Tips Membuat Cewek Cepet Klimaks