Sunday, July 5, 2009

Milo panas, biskut Hup Seng


Dah macam habit dah aku ni. Dalam pale mcm ade jam loceng. kul 1 lebih aku bangun, breast feeding anak aku, pastu aku lapar. Menu setakat ni takde ubah lagik, Milo panas satu, ngan biskut cream crackers jenama HUP SENG. Kalau sesape belikan aku jenama lain, boleh mengundangkan bencana for sure muka aku macam lahanat. Sambil supper tu, aku online, skodeng blog, facebook dan gosip2 artis. Website porno? sumpah aku tak bukak, betul aku tak tipu. time camni, biasa abah aku blum tido lagik, kitaorang berjemaah la depan laptop, abah aku sibuk main game ZUMA ngan LUXOR. Jangan main2 abah aku champion! Tapi kalu akak aku ade, takde can aku online, dia konker. Bak sini aku nak pecah lobang skit akak aku tu sibuk berforum, sebab tu tak layan blog dah skang. Aku ni macam nak start berblog balik ni, samada betul-betul ataupun hangat2 tahi anak aku (chitt, pengotor!). Meh kita saksikan.
Air Melo aku dah abis, jadi masanya aku untuk tidur.

8 comments:

Tijah said...

nok, kemmm salammmmm sket kat akak ko tu. pemalas nak update yahamat skrg kann??

aku penah tanya org kedai...beskot seng heng ado tak? bangang...aku kena gelak.

azreen said...

nok....aku suke bile semangat ko nak menulis dah datang....sbb aku suka sangat baca blog ni.....lap u!!!

lada hijau said...

va... va... va... berbunga-bunga. Sempat ko mengapdet yer. Mi, ko takleh komen kat blog aku ker? Aku pun pelik gak nih. Aku cuba, boleh... tapi x cam ko punyer ni. Ko klik kat ulasan - ulas sebagai 'pilih profile' - nama/url - isi dua2 skali - taip komen - hantar ulasan... kalau x leh jugak, aku pun x tau da nak wat camner. Alternatif lain, ko komen jer kat CBOX 'luahkan' tu. Ni alamat blog aku http://ladahijaubercerita.blogspot.com/ (mana la tau tersilap alamat hehehe). Da masuk nanti, jadi ler tetamu terhormat aku. Letak pic lawa2 sket. Okaylah. Sampai sini jer. Kang taip banyak2 jadi essei la pulak hahaha...

Oh ya, aku nak tumpang gelak kat komen kawan ko nama Tijah tu. Biskut Seng Heng. HAHAHAHA... aku pun sama gak...

Kujie said...

huhuhu....nk melo satu!

Cik Pah said...

congrats for ur new baby girl born.. kalau hari hari minum milo ngan biskut je..mmg cepat beraqt badan turun kan..

echah_syed said...

biru yg lomantiko..mane pic ko yg d latest beb..??

rindu bahh..! :)

aku suke meskut tu dulu tp skrg aku rembat biskut mcm tu gak tp brand munchy's

cute si anis ^_^

atty's said...

biskut tu kalo cicah air milos mmg feel..

IBU KUMBANG said...

kak jah - akak aku tu dah kronik xleh nak diselamatkan dah.

kak reen - ni yang semangat ni.

Ana - betul la aku masuk blog, kalu baca tijah nye blog lagi klaka.

kak jie - melo je mana cukup mesti ade beskut gak.

cik pah - masalahnya nasi pun aku pulun hahaha!

combi - masih x sanggup nak tangkap lagi gambar sendiri. haha!

kak ty - feeling dia terbaik!