Thursday, November 13, 2008

19 tahun dahulu

Wahai Adinda ku,

Tahukah kamu 19 tahun dulu
Aku adalah manusia yang paling gembira
kerana aku rasa kamu adalah hadiah hari lahirku
ketika umurku sepuluh tahun

Tahukah kamu 19 tahun dulu
sekiranya tiada aku dan ayongmu
aku pasti kamu pasti bengang
kerana namamu mungkin "RAHMATUL NAJMI"

Tahukah kamu 19 tahun dulu
tiap2 hari aku cium kamu
sebab kulitmu putih bau mu harum
ketul2 di pehamu

Tapi kini 19 tahun berlalu
eeeei tak sokanya aku
apasal lahir sama bulan ngan aku
apa keleeeeeess dengan kamu

Tapi kini 19 tahun berlalu
ko dah tahu makna namamu
ko eksyen bagai nak mampus
kalu aku tau biarkan je dengan nama rahmatul najmi itu

Tapi kini 19 tahun berlalu
aku rasa nak pukul kamu
hehe sebab kamu selalu jadi lalat di blogku
selalu buat sibuk tak menentu




GAmbar lama! aku ingat nak guna apa yg ade kat blog, tapi sama lak dgn ko yong, baru aku pasan, jarang amik gambar budak yang sekor ni!


Malas nak citer panjang "HAPPY BIRTHDAY TO YOU" bebeh!

18 comments:

Kujie said...

selamat ulangtahun kelahiran...moga2 sampai ke angka 91

azreen said...

ik...nama si adik tu apa skrg? sonokla si adik tu kan kakak2 siap buat entry pasal dia....anyway slamt hari lahir ye adik....dah ade makwe tak...hehehe

ita.itu said...

wah happy bday adik...hehe..jd lalat yg x tahan tuh..hehe

julietchun said...

Lain ek muka korag suma,ko mata bulat, CK lak malu2 kucing.

cokolat said...

hepi besday utk adek ko!!!

atty's said...

hepi besday tuk adik ko

ain said...

happy buffday utk si adik. moga panjang umur dan selamat dunia akhirat..

tigrismalaya said...

selamat hari lahir dek...

CiK AiDa said...

happy bufday....lalalalla...semoga pnjg umor murah rezeki..

akk wat entry tuk die nie..ada dapat pape tak..hehehehe

Mummy Cool said...

happy birthday untuk adik IK ya.. semuga sukses selalu...

chronicles of angelzz said...

slamat hari lahir ntok mak kumbang puna adik...
pelik jer ayat nie he3...

x sngka sama tahun lahir hu2...

Suzi said...

happy b'day utk adik u....bertuah dpt kakak mcm u hihihi...

kuIna Jentayutiara said...

epy birtdy utk dia


ehhhh dia sedng merenung sy lah.....

IBU KUMBANG said...

terima kasih uolls atas ucapan tersebut..

cendawanintim said...

epi besday tuk adik ko nok..

hOtMaMa said...

hepi beseday..!

cikgu panji said...

happy birthday untuk lelaki yang telah berusia 19 tahun itu.semoga menjadi adik yg baik utk ibu kumbangku ini.

aku said...

hepi bedei utk aku..