Wednesday, November 5, 2008

Adakah aku menyerupai seseorang?

Semalam aku pegi merendek blog cendawan.
Oh! rupanya aku telah di TAG.Sila baca Term and condition:


1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this

Dengan kadar segera aku capai camera dan....
lihat, inilah hasilnya!

Semalam ari sejuk. Econ betul kene muka, sampai aku terbersin! Aaachum.... Aku cover la idung aku ngan baju tu. Aku baru je kene panggil dengan big boss sebab dia terkujat tengok aku dari CCTV. har! har!.. I was thinking to use this picture as my wallpaper.

Aku nengok gambar ni aku teringat seseorang la. SAPE ERKK!

32 comments:

KM said...

ko macam ninja turtle heheh...

Suzi said...

macam org duk kutub je...

ita.itu said...

ik kah.kah.kah..aah la..sama mcm km ckp..hehe..lawak la ko

suw said...

keh keh keh..lawak tol..mesti bos akak ingat prompak tuh

azreenfaisal said...

salam kenal ik...kelako tgk muke...hehehe...ade2 je idea ko ek..

K.Jah said...

muke cam perogol bersiri. wakakaka!!!

ain said...

salam ibu kumbang...rasa2 dah mcm ninja turtle pulak dah...

IBU KUMBANG said...

KM - bukanla..

suzi - salah!

ita.itu - no, salah!

SUW - nasib baik dia tak panggil polis!

azreen - tak sengaja!

KJAH - dah nak dekat dah tu jawapan nya!

ain - salah.. huhu!

tigrismalaya said...

katanyer jwpn k jah dah dekat2...perogol bersiri...tah2 orang kucing? ke taliban~ ya allah..ya allah...tebabbo..bukan jugak? ooo..pompuan yang kena tahan kat obersea seludup dadah?? tah laaa...

K.Jah said...

aku nak try skali lagi....

NI CAM POLIS YG KENA TUDUH BOM ALTANTUYA TU KAN????

salu dia gi court cengginih!

atty's said...

wkakakkaka..lawak tol..

IBU KUMBANG said...

Tigris - ko punya jawapan punj dah ala2 betul.

KJah - baru la betul!

Atty - hehe!

Cakap Kosong said...

mata ko tuh jgn wat camtuh! takut siot!

eida.. said...

hihi.. lawak la kak emi ni wat aksi gitu.. mesti bos pelik tengok...

cokolat said...

kahkahkah!!! ko pun kena! kahkahkah!

.::WaNiE::. said...

muka cam pengganas..gerenti betul

hhahahaha

along said...

suka nengok pic ni,candid kan! leh wat iklan ni..

along said...

suka nengok pic ni,candid kan! leh wat iklan ni..

julietchun said...

THE LAST SAMURAI.

Mummy Cool said...

hahahaha.. nampak mata je ek... dah memang macam ninja dah tu... heheh

CT Umaimah said...

Mata yang menakutkan.....

kuIna Jentayutiara said...

lor... ninja pun salute

IBU KUMBANG said...

CK - tau takut... selalu kemain eksyen sgt ngan aku..

eida - ala bos dah biasa dgn pangai aka.. tarak hal nyer

coko - senasib!

wanie - ni muka orang berimanla

along - iklan pengganas!

Jchun - aku rasa mcm kartun ninja yang tiga orang tu.. apa ntah nama kartun tu.. aku pun lupa

muumy - ninja malaysia

kak umai - ble berlakon pontianak harum sundal malam

kuina - ninja antar surat resign!

IBU KUMBANG said...

CK - tau takut... selalu kemain eksyen sgt ngan aku..

eida - ala bos dah biasa dgn pangai aka.. tarak hal nyer

coko - senasib!

wanie - ni muka orang berimanla

along - iklan pengganas!

Jchun - aku rasa mcm kartun ninja yang tiga orang tu.. apa ntah nama kartun tu.. aku pun lupa

muumy - ninja malaysia

kak umai - ble berlakon pontianak harum sundal malam

kuina - ninja antar surat resign!

cendawanintim said...

wahhhhhhhh, sporting gitu ko wat tag erk....mekasih nokkk...

ko memang lawak arrrrrrr!!

Lily.Lulu said...

haaa .. ninja turtle donatello ..
hehehe
:D

echah_syed said...

mcm polis yg dorang dok bawa gi mahkamah kes altantuya ekeke :p

IBU KUMBANG said...

cend - ikutkan ati aku nak tangkap gmbr bogel je

lili.lulu - hehehe ninja malaysia..

combi - tepat sekali jawapan anda!

Kujie said...

tiba tiba teringat 2 polis dlm kes Antatuya tu...ngehhhh.....kena serkup sapa pun tak kenai

ngko ke?

chronicles of angelzz said...

wah ninja turtle versi manusia ka nie?

IBU KUMBANG said...

kujie - wartawan penah tanya kenapa tutup muka, diorang jawab "hidup ini masih panjang, kita tak tau apa yg terjadi di kemudian hari"

Angel - hahaha! ko rasa? misteri ni

ras-adieza said...

hehehe..sangat kreatif... memang boleh terkujat orang tengok...