Monday, October 20, 2008

ENRTY 18SX : Antara aku dan Sex.....

Seingat aku lah, aku tahu pasal sex secara lite2 masa aku TADIKA. Masa tengah lepak2 umah Zihan (jiran aku masa tu umur dia 5 tahun) dengan kengkawan yang lain Izhar, Sara dan Nora, aku tak tau idea sapa, ajak kitaorang mengintai kakak zihan yang baru kawin. Alasannya kalau orang kawin tido, nanti diorang cium-cium pastu peluk-peluk. Pastu kitaorang ramai ni, mengintaila dekat depan pintu. hehehe... Tetiba tengah sibuk tu, Ayah Zihan jerkah kitaorang dari belakang. Apalagi, larikla kitaorang sampai tak cukup tanah. Tapi masa tu pengetahuan aku sampai takat peluk2 ngan cium2 je lah.

Bila dah darjah 3, Ada seorang kawan sekelas aku yang paling baik dan pendiam (sekarang dia jadi Cikgu) hehehe, bawak satu buku lucah yang di jumpa kat belakang umah jiran dia, bertajuk JANDA KL, satu kelas baca, nasib baik tak kena apa2 dengan cikgu. Tapi, honestly masa tu aku tak paham sangat apa yang nak disampaikan dekat buku tu, hehehe... confiusla sekejap.

Tapi yang aku betul2 paham kaitan SEX dalam kehidupan kita ialah masa darjah 6. Masa tu aku tengah lepak2 ngan kawan aku kat kedai dia (kedai dia depan sekolah, umur dia 4 tahun lagi tua dari aku), tetiba aku cakap macam ni, "Wirda, ko suruhla mak ko mengandung lagi, nanti bestla ko ada adik?".. Lepas tu dia jawab, "Mana boleh mak aku mengandung lagi".. aku confius "Apasal pulak?"... "Bodohla ko ni, Mak aku mana ada suami, mana boleh mengandung?"... Aku betul tak paham masa tu, pastu diapun explainla ngan aku macam mana proses persenyawaan tu terjadi... Barulah aku paham.

Masa first year kat UPM, masa tu umur aku 18 tahun, abah aku belikan aku komputer. Aku memang dah lama gila teringin nak nengok CD lucah hahaha... Bersungguh aku carik supplier, hehehe... Dapatla sekeping CD lucah Jepun. Reramai la aku ajak nengok CD tu kat bilik bernombor 002 Blok Cermai, Kolej Kediaman ke 6, UPM sessi 1997/1998. Kebanyakannya first time nak nengok. Masing2 berdebar nak nengok.. kih kih... Of course la aku yang depan sekali, tukang kontrol mouse ngan speaker... hehehe.. Sekali buka, hampa! semua dibahagian alat sulit tu diblurkan... Sundel betulla...

Tapi aku tak putus asa, aku carik lagi CD blue tu bersungguh2, akhirnya dapat. Reramai lagikla mengerumuni bilik aku, kebetulan masa ari tu, ada semburan nyamuk sekeliling kolej, punyalah khusyuk, tak sedar pun tinggal kitaorang je dalan bangunan tu, orang lain semua dah kuar hehehe.. Sedar2 ada bau busuk jer.. kih kih... Tapi masa tu puashatilah dapat tengok dengan jelas. Sejak aritu bermula lah era bilik aku jadi markas... kah kah.. Serius, aku tak berani nak tengok CD lucah sesorang, sebab aku takut ternaik nafsu, kalu tengok reramai tak kisah sangat, sebab banyak bercakap.

Satu ari tu, aku lepak umah hamba Allah yang sorang ni, masa tu dia baru kahwin, jadi aku lepak kat bilik belakang yang ada komputer. Rezeki aku agaknya, terjumpala aku satu beg berisi CD lucah. Apalagi aku pun rembatla, senang keje aku tak yah susah mintak kat orang CD, hehe aku dah ade stok sendiri.. ngeh.. ngeh.. So, setiap kali aku datang umah hamba Allah ni, aku pun pulangkan CD yang aku ambik dulu, so aku ambik CD baru. Semua tu tanpa pengetahuan mereka suami isteri.

Dalam banyak2 CD tu, adalah CD yang best sikit, so, bila dah semua geng2 aku tengok, aku pun bawakla ke rumah kawan aku (semuanya nurse).. So memasing excited, banyak kali nengok, Ntah macam mana, VCD player tu bengong agaknya, tertelanla CD tu. Wah! aku sangat gelabah okey, nak mintak tolong kedai betul kan segan. last2 kitaorg biarkan je dalam tu... kih kih..

Tapi sekarang ni dipaksa tengok pun aku belum tentu nak tengok, malas! silap2 kalu Datuk Shahrukh khan bogel pun aku suruh dia pakai baju ngan suar balik.. hehehe.. No feeling..

Bagi aku sex ni ibarat makanan, syaitan ni ibarat bahan perasa, masa belum kawin pandangan kita terhadap sex ni satu bende yang seronok sangat, sebab ada syaiton yang jadi bahan perasa. Tapi bila dah kawin, semua syaiton lari, sex ni umpama kewajipan. Healthy food kan tak sedap! huwawawawa!

So, kepada adik2 yang terbaca N3 ni, tak salah untuk explore apa itu sex? tapi make sure understand dengan betul2. SEX bukan semata2 untuk berseronok tetapi adalah anugerah dari tuhan untuk hamba2nya, dimana taggungjawab yang besar diperlukan untuk mengendalikan sex.

Dan kengkawan sorry about this N3, I know it is not a suitable topic, but I can't stop myself to publish it.. so ENJOY..

42 comments:

Cakap Kosong said...

Hanjjjjjjjjj tul ko nih......sampai sekarang ada satu cd ko tak pulangkan lagi.selama nih aku ingat ko ikhlas datang umah aku....upanyer ada udang disebalik mi.

cendawanintim said...

atlis ko berani share jugak xperience ko gitu!

tahniah..bravo..bravo!!

arep said...

whoaaa.. i'm enjoy reading this..
rasanya semua ada pengalaman masing2 and good to share aite.

tak ku sangka ibuk otai di Uni rupanya.. huhuhuhu... bilik i ols pun jadik port gak dulu2. tudiah confession.

Just Nis said...

siap jadi dealer citer blue tuuuu!!!

hehehehe!!!

ai 1st time tgk citer blue, esok trus demam oke! tudiahhhh ineseng x hengat dolu2...

;p

chronicles of angelzz said...

noxxx awat ang duk cter psal sexxx nie?
tngah stim ka opsss....

wah melertzz gtew n3 kali nie...
well as 4 me i think we should legaliza kan sex education 4 future generation 4 their benefit, x gtew uollss ;]

K.Jah said...

ko mmg cool beb! ko mmg brani buat n3 nih. aku cam dah lama nak buat tapi u got guts la. aku mmg tabik!! benda2 ni mmg patut share pun...experience kan?? dan pengajaran jugak!!...

err..rugi ko tak kenal aku dulu. seawal 15 taon aku dah jd supplier. wakakakakaka!!!!

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Salam IK

Waa.. topic nie kite suka bangat..

cite kisah lama .. biasalah kan
pada sesape tak nak baca biarkan aje

.::WaNiE::. said...

er er er apa nak ckp er

aku xpenah join org tgk cd blue reramai mcm ko buat tuh..aku dengar2 jek org citer takpe lar

aku penah tertengok sekali masa abg aku tengok, aku geli lar :|

err tapi aku penah tengok cd chua soi lek ngn laki aku sbb nak ngutuk..hhahahah

susu dalam botol said...

saya sokong sex itu adalah kewajipan bila sudah berkahwin. haih :P

cokolat said...

tahniah... nok! ko mmg berani... aku salute sama ko. Experience ko tu ekceli sumer orang akan laluinya... jgnlah hipokritkan... kan3?
nok.. tapi naper bila kawen kdg2 aku rasa sex itu adakalanya sgt2 bosan... muahahahah!!!!!!!

MAMA IQA said...

wohooo..entry yg PANASS..
senior aku rupanya ye..aku kat matrik UPM dpn dusun durian dulu thn 98/99..hehe
bg aku la kan, bgs ape share experiance..ade subjektif yg cuba disampaikan..

julietchun said...

ader masa ko sambung lagi N3 nih,aku suker,hahaha.Utk kebaikan di masa dpn :D

ita.itu said...

kah.kah.kah.lawak la ko..abis malam pertama ko jd x? haha

Umi Mia said...

huh....jadik port rupanya bilik ko....pandai simpan ek..kat Delima ada satu bilik gak..tapi bukan bilik aku..aku jadi penonton ajer...huhuhu....

Izzu Izzuri said...

Cayalah beb!! Serious aku rasa rmai yg respek ngn n3 ko kali nih. Aku ngn kak jah nk bukak story nih pun kne wat sesi pillow talk di kala hujan renyai2 dulu. Ni pengakuan benar ni beb!! Sebenarnye ramai je yg terjebak tp malu nk ngaku sioott!!
Tp betullah..sebenarnye benda yg takleh tu lbh setap & trill..(sbb de perisa setan kan!!)

Helena said...

Hehe... kelakar la pulak baca entry ni....

Helena ingat lagi.... masa std 6, Helena beriya2 argue dgn my mom that, my fren's sister got pregnant because dia duduk kat one kerusi kat clinic, which sebelum ni ada one guy duduk.... and thats how she got pregnant!

Haha..... totally innocent ke... plain stupid ke apa Helena masa tuh.... HAHA

kuIna Jentayutiara said...

no komen...

tp nak komen

kelakar ada, serius ada, info pun ada....

mcm2 ada..

Nad Eusoff said...

aiseh, buleh tahan ye sis nih..
hakhak..
tp kire usaha jitu gituh nak gak cd tuh..
heheh

tp kira ok lah sis 18 baru nak explore..
budak2 skunk nih, tak smpai 18, bukan je explore, siap try lagi...
ape la dorunk nih..

banihassim said...

hoho...pengakuan jujur nih...
patutnye mase buat pengakuan nih, kat bhgn mate tu blurr kan sket...
biar org tak kenal...heheh...

ok, jujur la tu...
skg dah kawin, takde la kemaruk ek??

echah_syed said...

combi jupe buku adiah kawen kakak dgn tajuk 'sex & rumah tangga'..

mase tu combi baru abis SPM..

menggigil satu badan sbb nak curik bawa balik umah tp sengal takut kakak dpt tau mestilaa malu.. :p

pastu..bila kakak gi keje combi skodeng umah dia..sbb kebetulan kunci umah dia tinggalkan ngn mak..

wahhh 1st time baca pastu tgk pic cara-cara nak toooot..adehhh sgt laa scary!

bayangkan punyer laa sengal..

pastu ade pic..gunting kat toooot sbb baby nak kuar dari situu..tolonggggggggg!

mase kat asrama ade buku2 mcm ko ckp tuu..tp tak ade mase nak baca asik kena monitor dgn 'nakibah' huhu.. :(

betol ckp ko..sblom kawen sume interesting sgt nak tahu.

1st nite..ko nanges tak..??

pearlEJ said...

apa lak nak say sorry... ok per entry nih.... untuk dishare2... hehehehehe....

me start tengok masa umor 17... wakakaka.. giloooo.... gilooo.... tak leh bayangkan time tu...

syirfan said...

la....

Patutlah selalu duduk bilik aje masa kat kolej. Ini kerja dia rupanya! Waktu org buat aktiviti pun tak nampak.. ish.. ish.. ish. HAhahaha

Siapa duduk satu bilik ngan u kat cermai dulu? hehehe. kantoi sama gua!

aishifa said...

wargg bestnyer.. dulu pun i ade satu buku Permata Yg Hilang , sorok sorok baca dlm kelas waktu form 5..ishhish.. seronok giler explore bende tu...

PENDEKAR said...

Harg harg harg.... nasib baik tak mati sedut asap nyamuk...... harg harg harg......

bagus n3 dan memang kena bg pendidikan tetang sex, salah satu cara untuk membendung masalah buang anak.....heh

;-)

meenzuleyka said...

sex umpama makanan...I STUJU...dan kalau makan benda yg sama hari2 bosan kan...so hehehehahaha (lu pikirla sendiri...)

atty's said...

KTY SETUJU BANGAT NGN KO..EKEKE..PENGALAMAN MENDEWASAKAN..HEHEHEHE

Amalina said...

teringat kena tangkap masa darjah 6 dituduh baca buku lucah yg kawan bawak ke sekolah. ish marah tul kat cikgu disiplin tu psl tak caya org tak baca (ekceli tak sempat baca, eheh...)

hOtMaMa said...

tahniah nok, diatas entry berani mati ko nih... ko mmg wanita terhebat la boleh wat pengakuan berani mati nih...! tepuk tangan sket uols...hihihi!

Lily.Lulu said...

thanks for sharing akak ...
disebalik cerita tuh ada pengajarannya ..

:)

izan said...

ibu kumbang,

seronok baca 2 x dah ni...hihihi..ketawa besar ni.. cover..cover...

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

hahaha..mmg betullah pendapat yg awak bg tu...saya sokong 100%..

dulu dapat tau masa darjah 6 gak..ada kawan bitau..ingatkan org kawin je dapat anak..rupenye kene lalui proses yg amat rumit hehe...

tang VCD tu..sampai ler ke hari ni..tak dpt tengok huhuhu...hubby tak nak belikan pasal dia kata benda tu semua merepek...

sedih dan marah betul tengok org buang anak merata2 cam buang sampah...ape ler salah klu dibela anak tu..ish..baby..takkan tak sayang..

sabrina said...

woi..apasal aku x tahu kau tgok CD blue kat bilik kau....
tu sbb kat bilik kau mohani kena hesteria....ada syaitan upanya...

chuckiesd said...

Betul kalau korang dah kawin ni..Sex ni adalah biaser...korang dah tak heran dah..kadang2 tu malas nak buat..but biler pikirkan tanggungjawab...itu semestinya wajib kan...:)

peej said...

hahaha...
kelakar pulak baca entry ni..
teringat zaman2 ku dgn sex..ewahh ayat..
tp x bole la nak buat entry mcm ni..blog ku my abang baca,,my aunties semua...bahaya..huahauahh..

Lily Satrina ® said...

♡ Mommy : Lily, pergi tidur, biar mommy je yg baca sorang2. budak kecil tak baik baca.

♡ Lily : oh, ma, tak apa..bookmark je page yang ni, Lily suruh daddy tolong bacakan esok.

♡ Luculah awak, IK. saya hanya tahu pasal topic ni bila umur 15thn-nasib ada science subject-sekolah semua perempuan-bila ada students lelaki dtg untuk compettition je kami semua ternganga..(sbb sy tak didedahkan sgt dgn cd ke atau vcd)

MindHeartBodySoul said...

wooo UPM uperrnye
aku taun 97/98 masih kat sana Quarter Kolej Muhd Rashid.
1994 - 1997 aku kat Kolej Muhd Rashid.

Blok Meranti, pastu Blok Merbau, Pastu Blok Kempas, last skali blok Resak.


Weiyyyy... ada buat forum Sex tak masa duk kat hostel? Ko mesti jadi salah seorg ahli panel dia kan?

Anonymous said...

[-+] Ngentot di Bis Rame-rame
[-+] Pesta Seks di Kampus
[-+] DOWNLOAD HD ADULT MOVIES
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[-+] DOWNLOAD MOVIES HD 18+ FREE
[-+] FREE HD ADULT MOVIES
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


[-+] FREE MOVIES 18+
[-+] Japanese Porn Star

[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - MOMOKA NISHINA
[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - MARIA OZAWA
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung



[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - SAORI HARA
[-+] Memek Perawan Basah
[-+] Toket ABG SMA Merah
[-+] Lucunya Malam Pertama
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


cerita luncah awek
luncah video terbaru
gambar gambar luncah
melayu luncah video
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


novel luncah melayu
youtube luncah melayu
video luncah melayu
awek kena rogol
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


cerita rogol awek bertudung
video rogol awek
awek di rogol jejaka
rogol awek melayu
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung

































































































































































































































































Kecye Pradasary said...

NEW

FREE PORN HD
KUMPULAN FOTO-FOTO BUGIL


VIDEO NGENTOTKU ASLI
KOLEKSI FOTO PRIBADIKU

CAMFROG SEKS
FOTO SI TOKET BESAR BIBIE JULIUS STRIPTIS
VIDEO MAWAR BIDADARI CANTIK DAN SEKSI


FREE PORN THAILAND
PINK TV HD
PLAY BOY TV


DOSEN SEKSI PUJAAN MAHASISWA
VIDEO NGENTOT JILBAB CANTIK MULUS
TERSEBARNYA VIDEO MESUM ANAK SMA
DOSEN BUANG AIR KECIL DI INTIP


VIDEO TANTE KLIMAKS PADA SAAT NGENTOT
CANTIKNYA ANAK IBU KOS
VIDEO ANAK SMP MESUM SAMA PACARNYA DI RUANG TAMU


MEMEK MERAH MERONA
MULUSNYA SELANGKANGAN TEMANKU
VIDEO ANAK SMP MESUM DI MOBIL


BINTANG PORNO KOREA
CEWEK SUKA TAMPIL BUGIL DEPAN CERMIN
FOTO BUGIL ARTIS INDONESIA


MEMEK PUJAAN PARA LELAKI
VIDEO PERJALANAN WANITA PENGHIBUR
FOTO BUGIL ANAK SMA


VIDEO INDAHNYA TUBUH GADIS SEBELAH RUMAHKU
CEWEK MASTURBASI MUNCRAT
EKSPRESI WANITA KETIKA HORNY


KOLEKSI FOTO-FOTO MODEL IGO
FANTASY NGENTOT DI PANTAI
FOTO NGENTOT ARTIS INDIA


DAFTAR HARGA CEWEK PENGHIBUR
FANTASI NGENTOT DI PINGGIR PANTAI
VIDEO NGENTOT DENGAN ARTIS INDIA





































































































































































Balas

asmui daniel said...

Tatabahasa pon xbtol nk marah orang... Msuk tadika dulu wei....

Lucy Saputri said...

gambar lucah jepun

mey haruka said...

Video Bokep Terbaru
[>>>] Bokep Asia


[>>>] Asia Porn


[>>>] Bokep Terbaru


[>>>] Bokep Indo


[>>>] Kumpulan Bokep Lucu




Gallery Hot
[>>>] Foto Hot Atris Indonesia


[>>>] Foto Hot Asia


[>>>] Artis Payudara Paling Besar


[>>>] Artis Terseksi Dunia


[>>>] Kumpulan KIMCIL





Video Bokep Terpopuler
[>>>] Nikmatnya Ngentot Sama Tante Ayu


[>>>] Pengalaman Pertamaq Dengan Kakak Iparku


[>>>] Anak SMP DI Perkosa Di Kebun Belakang Sekolahan


[>>>] Ngentot Prawan SMA


[>>>] Memek Tante Mely Merah Merona





Tips & Trick
[>>>] Tips dan Trik Dalam Bercinta


[>>>] Tips dan Trik Dalam Bercinta


[>>>] Tips Agar Cewek Mau Diajak Bercinta


[>>>] Tips Membesarkan Penis


[>>>] Tips Membuat Cewek Cepet Klimaks

































































































































































Lucy Saputri said...

Cerita Lucah Jiran