Tuesday, September 23, 2008

Della DoLLi

Wah! aku memang takleh nak kontrol diri dari RIAK.. ngahaha..
Bagi canla kat ye ari ni.. sekejap je tak lama pun.. hehe..
Semalam aku dapat desktop baru..... wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! syiokkkk!
Punya la poyo siap aku bagi nama DElla DOlli lagi.. wakaka!
Aku baru nak jadi baik, nak buat keje kat opis, tak update blog.. ni dah punah dah!
Baru bercita2 nak buat resume nak mintak keje kat MYDIN, harusla aku tunda sebulan dua, sebab ngah kemaruk ngan Desktop baru...


Apasal dorang bagi aku?
Jawapannya dalam ramai2 staff tu, aku sorang je yang ADA BLOG, company aku menyokong aktiviti blogging aku diwaktu bekerja..
Verangan!
Sebenarnya ntahla aku pun tak tau, selain aku ade beberapa org yg dapat...
Lantakla apa pun reason ade aku kesah..

11 comments:

Izzu Izzuri said...

Wah! dpt pc baru ni harus lg rajin menaip (taip blog kot?)..Muahahaha!!

marinahunny said...

muahahaha..kelas ko...bos bg peransang lg suruh blogging kat opis.. :-P

ita.itu said...

kalo dia tau ko ada blog harus kena tarik balik..haha

IBU KUMBANG said...

jill- memang aku akan rajin menaip, menaip blog!

marinahuuny - verangan!hehehe

ita.itu - jangan la ko bagitau kat bos aku, ko nak aku rasuah ko kerrr?

echah_syed said...

wahh desktop baru..nape ko dapat ?? yg ni lebih lebar jd senang boss nak skodeng kuikuikui :p

alia said...

syoknya dapat destop baru..harus akiviti memblog menjadi lebih bertenaga....wahai ibu kumbang kita bertukar link yer....jemput la singgah

IBU KUMBANG said...

combi - hohohoho! baru tadi bos ckp,bagi komputer baru kena kerje lebih... bluwerk! yo la tu!

Alia - wokey! setel!TQ.

Mummy Lieza said...

wahhh nanti kalau ko jadi mintak keje kat mydin, boleh mummy pinjam diskaun kad ko ye yang.... hehehehe

IBU KUMBANG said...

ada ke kad diskaun tu mummy... hehe mintak pun belum.. verangan jerk!

cokolat said...

ehhhhhhhhhh.. matilah ko berlagak ehh dpt pc baru... berzina pulak di waktu pejabat... awas ko kumbang!!!

IBU KUMBANG said...

choco - ala aku pandai cover line... xpe!