Wednesday, September 24, 2008

Misteri sape intai aku mandi?

Cerita sebenar mengimbas kenangan lalu! seingat aku kejadian ni berlaku masa aku Form 1. Masa zaman tu, kat kampung aku tu orang suka buat bilik air kat luar, termasukla umah aku.. dahla kat luar, security dia hampagas...

Dulu bilik air aku kat tempat aku parking kete ni, masa tu umah belakang tu belum ada..
Satu pagi tu aku nak mandi gi sekolah, tengah aku gosok gigi aku yang berkarat tu, aku rasa mcm ada orang pandang aku... Apalagi aku jerit nak mampusssss kuat, semua org kat umah tu terperanjat.. kelam kabut sipenyintai tu larik ke arah sawah...

Mak abah aku syak budak2 yg keje mesin padi tu yang menyintai, sebab Kalau musim orang menuai padi memang hazabla... kawasan sawah padi tu jadi sangat lapang dan orang keje sampai malam, ngeri siot... Tapi aku dapat tengok muka budak tu, dan aku memang kenal sangat sape orang tu.. budak tu jiran sebelah umah aku, kira kitaorang sebayalah.. masa tu agaknya dia baru akil baligh.. tu yang teruja nak menyintai anak dara orang...
MAsa kena intai tu, aku pakai spender je, Tapi silapla dia, nak nyintai aku.. memang bangang.. tem tu aku mana ada tetek, kalu tak pakai baju tengah jalan pun tarak hal.. Aku agak masa tu dia nak intai CK kot, haha CK masa tu Form 4 (aku rasa tem ni CK dok hostel, kalu x silap), tetek pun dah besor sikit.. ngeh! ngeh!
Jadi, aku yang akal jahat ni mengambil kesempatan la ari tu, tak nak pegi sekolah dengan alasan trauma ! Auta je tu... yang sebenarnya aku malas nak gi sekolah... Tapi memang betul aku TRAUMA... Dekat setahun gak aku tak mandi pagi tem pegi sekolah... TApi korang jangan nak speku ok, aku tetap wangi.. sebab aku dah sembur dengan minyak wangi jenama apa aku pun dah lupa! hehe... kalu ade orang cakap budak cina tak mandi pagi, aku terasa siot.. tapi aku tak de la bagitau dorang aku x mandi pagi.. nak manpusss, mau kena kutuk! mesti makan tahunnye!


NOTA TAPAK KAKI GAJAH :

Semalam aku terbuka sepuluh minit lebih awal dari korang semua.... sebabnya sayup2 aku dengar azan dari masjib dekat umah aku (Ameer tgh tengok DVD), rupanya bukan! Merasa la seteguk aku balun air tu.... Aku x kira, aku anggap aku posa gak semalam... Allah itu lebih mengetahui....

Aku tak tau mana aku letak duit RM100.00.... hati aku dok teringat2 ni.... Time bersenggama pun aku dok teringat duit tu... tau2 dah selesai..... hahahahaha! duit tu kalu ikut budget aku leh beli baju siap tu.... Mintak2 aku jumpala duit itu..... sodih mak!

30 comments:

green apple said...

intai pompuan takde tetek lagi best aper, leh imaginekan berbagai jenis tetek.

Suzi said...

ada juga pengalaman kawan2 trauma kena intai ni...time duk asrama form 1 or 2 dulu...ada budak laki kat atas bumbung tau2 ada batu bata jatuh dr syiling bilik air....budak laki ni suka benar ngintai...kan?
Alhamdulillah Allah dah bg rezeki tu, dpt berbuka awal. semoga jumpalah rm100 tu... byk tu.....

Mummy Lieza said...

IK..
nostalgia sungguh bab kena intai tu kan...heheheh
yang.. ko pasang niat, kalau jumpa rm100 tu ko kasi kat mummy, sure ko akan jumpa punya... kekekekeke!

along said...

IK , kecik2 dah kena intai kan???
bila besar ada x?Kalu ada rezeki jumpa la Rm100 tu...

Jie said...

ni mesti dari kecik lagi org dah berselera...hehehehe
rm100 ko ilang ade selera lagi nk bertut...tut....

kuInaJentayutiara said...

2 beradik sampai serentak nie... sbb kongsi kereta...

ada aksi gedik2 manja tak masa tu? hehehe.
RM1000 tu jumpa kita kongsi yer...

K.Jah said...

wahhh. umah ko tepi sawah nok? bestnyer. umah mak aku tepi loji indah water jer...huwaaa!!!!

wanie said...

nota kaki ko sengal sungguh okeh..hahaha...

pstt ehem2 takdek hamper ke tahun ni..lalalalala

julietchun said...

Aku dah paham ngape mak ayah aku tak bagi baca blog org dah kawen,ahakkssss.

ita.itu said...

haha..lawak la ko..sian dia x dpt nengok tetek ko ek..haha

Umi Mia said...

tingkatan 1 ko takder tetek lagi..ishkishkishk...aku darjah 5 dah pakai bra..advanced....nasib bukan aku yg kena intai...sbb kalau aku dapat..aku penyekkan budak tu bagi lemas celah tetek aku...

syirfan said...

lucah-lucah...

*rumah cantiklah tepi sawah. Kalau nak cari lokasi shooting, boleh sewa tak? hehehe

atty's said...

adoi kelakor citer ko nie.kty gelak gulin2 hah..kira halal le posa ko..
betui tuhan je yg lebih mengetahui

pearlEJ said...

betul tu, Allah maha mengetahui, bukan sengaja pun...

erkkk... mcm mana leh ilang lak duit tu?? ni mesti kes salah letakkann...

Lily Satrina ® said...

Ibu : nota kaki tu kenalah klasifikasikan 18sx ke...kalau saya tak makan jamu, perkataan 'bersenggama' tu saya tak akan tahu sampai bila-bila..
hihihiihihi....
oh, terima kasihlah atas ucapan bday hari tu..
ni lg satu saya pun pernah kena intai dgn budak 'hindraf' ni sbb tingkap bilik nak kena repair, tp tak sempat cekup. bab betul!
JKK semuanya tidur, bukannya nak meronda jaga kampung..!

Cakap Kosong said...

kuat seks betul budak tu kan, patutlah anak dia berteritip macam anak tangga.kalau bilik air kat kg kita masih kat luar, aku ingat skang ni mesti anak dia pulak yang intai kita, muahahaaaaa!

cokolat said...

choyyyyyyyyyyyyyy!!!!! ko mmg dasar mata duitan... tgh bersenggamapon teringatkan duit!!!!!!!!!! baik ko mintak ampon dgn laki ko balek sebab ko pura2 inzal dan klimaks ekceli masa tu...

arep said...

whoa.. kena skodeng. mesti gadis pingitan d kampung bendang nih... jadi rebutan skodeng.. hahaha..

pic lari ke arah sawah tu kelakar ok.. cam ner nak nyorok d tengah2 bendang tuh???

cantik kampung ibu kumbang..

comment cokolat tak tahannnn... inzal n klimaks katanya... huhuhuu..

IBU KUMBANG said...

Green Apple - mintak2 biorla dia bayangkan tetek aku yang best2.. haha

Suzi - ni teringat lagi ni pasal duit ni...

Mummy - 100 rupiah boleh mummy?... hehehe

zura - mintak simpang la... harap2 jgn ade..

Kak kujie - tak selera sebenarnya.. tanggungjawab.. hehehehe

Kuina - Aksi mengantuk ade la... hehe ke kongsi jet!

IBU KUMBANG said...

KJ - memAang best.. sabar la nok... takpe loji tu kan indah!

Wanie - hehehe bukan sengal tapi jujur... kui kui.. kompeni aku kedekut, xde hamper2..

Julietchun - blog aku ilmiah ape.. sok2 ko kawen x susah, aku dah bagi panduan!

ita.itu - Dia dapat nengok air liur basi aku je.. padan muka!

Umi mia - wakakaka! wei tambah sedapla dia ngintai..

IBU KUMBANG said...

Abang syirfan - Insyallah, boleh dipertimbangkan..

kak atty - Tu lah, rezeki saya berbuka awal semalam..

PearlEJ - harap2 salah letak... sob sob...

Tya - hehe seb baik makan jamu... tapi senggama tu sopan je bunyinye kan.. Sabar2 awak dalam pantang lagi..

CK - muhahahaha... aku mcm teringin je nak tanya kat dia,betul atau tidak dia yg mengintai kita...

Choco - aku bukan sengaja.. tak terniat pun nak pure2.. csmno tu..

Arep - tima kasih puji kampung saya... Ala umah dia sebelah umah kitaorg je.. lari terus menyorok kat umah dia..

.::WaNiE::. said...

weh..aku da start cuti esok..slamat ari raya...maaf zahir batin beb :) jgn lupe biskut maco..hahaha

alia said...

sekarang nie jumpa g tak ngan budak yg intai tu...mesti dia malu2 dugong....

Miss Reezberry said...

pasal kena intai....ala kalau orang nak intai x kira tetek ko kecik ker tidak...yang penting dia nak ngok pepek ko....kata kunci disini adalah PEPEK..ingat tu...PEPEK..

pasal berbuka awal..takpe tuhan tahu..x pun ko sengaja nak bedal awal kan..mesti lapar tahan dewa kan..aku syak ni...

pasal duit ...ala ko banyak duit..setakat seratus celah gigi ko je kan...

Izzu Izzuri said...

Hahaha!! Ko da nmpk dia intai ko apsal tak ajak dia join mandi skali? Leh main gosok2 per.. Syiokk!!

NieZearm said...

itu kisahnye kena skodeng.. emm, malas nk komen.

berbula awal yg tak sengaja tu ok lg.. kak bed dgn kak senduk tu selamba je layan magie..

doa2 la jumpa duit tu balik...

IBU KUMBANG said...

wanie - OK selamat ari raya..

alia - selalu jumpa, tapi sembang2 biasa je.. baik ngan bini dia..

Kak senduk - takde makna nyerr... pepek pun leper je... pandai la ko, time2 camni seratus rasa sejuta.. aku ni org nan ado.

jill - masa tu mana aku tau sex2 ni..

jek - korang berdua ni datang satu keta ke? kalu awal2 pagi tu takdela aku kesal, tapi kalu dah last2 nak buka tu, frustla jugak..

echah_syed said...

ya rabbi ni kena letak 18 sx..nasib kita dah cukup umo :p

Gua Tertidur said...

erk..macam gua je..hehehe..sorry ye..gua insaff da ni :D

tgk post gua yang ni..hahaha

http://semalamguatertidur.blogspot.com/2011/06/nk-intai-perempuan-mandi-ke-tak-nak.html

Anonymous said...

Nk intai mummy mandi blh...hehehe