Sunday, September 28, 2008

should I say sorry? ehmmmmmmmmm ooooooo... urmmm

Of course la kan sempena raya ni memang patutla berminta maaf. Walaupun tak kenal secara face-to-face, tapi secara maya pun kekadang ada buat silapkan, menyakitkan orang lain ngan tulisan tak kiralah sengaja atau tak... huhu..
Setelah dua bulan aku involve dunia berblog ni aku rasa best sgt, apalagi sejak akhir2 berkenalan ngan blogger yg kepala gila-gila... wah! syiooooooooook woooo.... macam haremm je... I loike..... Aku rasa macam baca majalah GILA-GILA aje bila baca blog korang... But sometimes aku macam baca section dicelah-celah kehidupan pun ade gak (bila time korang meroyan la.. hehehe)... but terkadang aku terasa macam baca majalah MANGGA, ni bila kak bed ngan kak senduk buat POSE mautla... BIla dah dekat2 nak raya ni aku terasa mcm baca majalah SAJI, apa taknya bermacam resepi korang buat sebagai N3... Tak lupa gak aku seperti baca majalah WANITA bila aku membaca petua2 yang korang bagi.. Dasyat korang yerrr.... Aku tak payah beli majalah, korang semua boleh memenuhi kehendak aku... Thank you Uoll..
So sempena bulan yang mulia ni aku nak menyusun semua jari jemari aku untuk bersalam ngan korang, walaupun tak dapat buat2 betul2 kita secara virtual je la ye... Mintak maaf la korang mencarut, mencerca tu bahasa harian aku, seperti irama dan lagu, aur dan tebing , rumi dan juli... hehe..

Nampaknye sunyila bila time raya ni, memasing sibuk beraya la katakan... Tapi aku rasa aku xde cuti dari berblog kot, cuma kurang aktif saja... Bukan apa, kes berebut dengan adik badik nak guna Internet.. hehehe..

Sungguh aku tak sangka, saat2 akhir puasa ini aku dapat kad raya dari RUDY dan VICKY, dan sebekas kuih raya dari VICKY...Macam best la... Tak caye? meh tengok gambar kat bawak ni... nampakkkan... Tersenyum aku sampai kepetang...






OKEYLA KORANG SELAMAT BERHARI RAYA DAN JANGAN SAMPAI LUPA DIRI! ... KALAU LUPA DIRI HABIS LA KORANG GEMUKSSSSSSS LA JAWABNYA NANTI.. :00 HEHEHE
BYE!

14 comments:

Cakap Kosong said...

woits ! pegi tidur.

atty's said...

betui apa ko ckp kan..
bila berblog ni mcm2 ado..

selamat hari raya.& maaf zahir batin

Suzi said...

selamat hari raya...maaf zahir batin juga:)

K.Jah said...

selamat hari raya 2u2!
mahap zahir & batin...
drive kefuli aa...

kumb@ng said...

wah! ibu...kat opis tengok youtube...tak kantoi ke?

anyway.. Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf zahir Batin...

ita.itu said...

selamat hr raya nok....ampun nak maap ye..hehe

cokolat said...

selamat hari raya..
minta maaf kalo ada terkasar bahasa yeee...
diharapkan kita akan terus menjadi kawan..

salam raya
cokolat, yeop & budakkecik

julietchun said...

Slmt hari ry & jgn lupa trskan melaser!!! :D

Amalina said...

Selamat Hari Raya IK, Maaf Zahir dan Batin. Semoga diberkati. Salam pada Ameer dan ayahnya.

Nad Eusoff said...

selamat hari rayer...

Umi Mia said...

Selamat raya lah kita yer......baru dua bulan ko berblog ek...awat aku rasa cam dah bertahun jer...oooo lupa.....sbb kita saling mengenali...cewah...

lily.lulu said...

Ibu ...
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Ampun dan maaf kalau ada buat salah silap tanpa disedari ...

Take care dan selamat balik kampung !!

:)

IBU KUMBANG said...

CK - syaiton.. ko diam..

k atty - samat raya

Suzi - samat ari raya

KJ - samat ari raya

kumbang - smat ari raya

Cokolat - betul tu semoga sentiasa berkawan..

Juletchun - tunggu lepas raya

Amalina - samat ari raya.. cium untuk afiqah

Nad - hehe samat ari raya

Umimia - hehehe macam x caya je ye, kita kenal dah lama...

lily - TQ, samat ari raya..

Superb GURU BaniHassim said...

Nyimpen jenang nang jero tin, arek digowo mareng suro, keluputan kulo lahir batin,
salah silap njalok ngapuro.

Bocah cilik mangan sego,
sego dipangan karo gulo,
wes suwi orak ngomong jowo,
dino royo njalok ngapuro.

Buko poso lawuh'e gereh,
njegor sunge dicaplok boyo,
keluputanku sing akeh-akeh,
kito 0-0 eh!