Thursday, September 4, 2008

KEREK seh!!!!

Ameer dah pandai mengata aku.. a day b4 ramadhan aku sefamily gi makan KFC. Aku nak makan McD tapi tu lagi dua org rakan karib tu nak makan KFC.. ikut majority terpaksala ikut je. Punyala pelahap si Ameer ni bley dia sorang je makan 2 ketul, tu blum lagi campur nugget.. iskh! iskh! patutla baju banyak tak muat.


Sekali aku tgh dok berperang dengan laki aku (memang biasa berperang), leh dia sound kitaorang, "hep! jangan gaduh-gaduh, nanti Ameer marah"
Ni yang aku x suka ni.. dah kena batang idung.. yela dulu dok gelak bila dengar citer kengkawan bila anak2 diorang melaser... sekarang, tengok aku pun dah kena!

12 comments:

ita.itu said...

hehe...mesti termalu kan anak laser..hehe..kelako la dia

julietchun said...

takleh ko snap gmbr ameer tgh pegang bola ke,pegang buku ke? aku posa ;C

Mummy said...

heheheh tu tandanya anak dan besar maknya dah tua... heheheheheh

Umi Mia said...

huh..dah biasa dah kena ngan Mia...dulu2 terdiam gak...skrang ni kalau dia laser kitaorang..serentak aku ngan husband cakap 'shut-up'...meraung masuk bilik...kikikiki...pakat gelakkan jer lah...

Kujie said...

tu acuan sapa...acuan engko gak kan..hahahahah..kena sebiji!

princessQ said...

anak ko mmg dh besar cam bkn umo bdk 3 tahun....

**KITE PUNYA** said...

Bila anak xde rase sunyi tp bila dia ada mlaser mengalahkan kite lak... Nak uat camne anak kitekan

sabrinaabubakar said...

bagus ameer kan..hihihi..sabo ajolah omaknyer yer

ras-adieza said...

memang...anak zaman sekarang, direct to the point....cakap terus sampai. Macam anak kita jugak.

green apple said...

macam kenalllll je KFC tu..

.::WaNiE::. said...

ameer...nak skettt

IBU KUMBANG said...

ita - malu campur sentap.. hehehe

julietchun - aku saje nak test ko punya iman.

mummy - tak pe dah tua cikit yg penting jiwa muda.. wah.. kelasss..

umimia - tip yg bagus akan ku praktiskan.. hehe

kak jie - memang dia byk ikut saya...

princessQ - dalam gambar je kot... luar x besar mana pun

kite punye - rasa mcm ada bende yang x kena kalau diorg not around..

sabrina - bagus gak dia laser tu, at least aku behave skit..

ras - adakah kita tak garang mcm mak dolu2? hehehe

green apple - hehe mesti kenal nye ni KFC kat USJ 20, dekat ngan putra height..

Wanie - xleh.. posa..