Friday, August 8, 2008

AKU PELAKON HANDALAN

Ini la gaya hebat aku masa terima anugerah tu.. jangan menjeles ok!



Yeyeye! dapat anugerah pelakon terhebat... ummpphh.. Sedikit ucapan verangan saya:

"Saya tak tau nak cakap macam mana, anugerah ini betul-betul diluar jangkaan saya. Saya ingatkan @#$@ yang akan menerimanya, tak sangka nasib menyebelahi saya. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada AKAK kita ni kerana mencalonkan saya sebagai 5 calon untuk finalist malam ini. Tak lupa juga kepada para pengundi-pengundi saya yang bersungguh menghabiskan segala rete untuk mengundi GAMBAR XXXXX saya yang paparkan dimajalah dot..dot..dot.. Saya amat yakin gambar tersebut menyumbang kepada kemenangan saya malam ni..Untuk pengetahuan semua SAYA SANGAT RIAK hahahaha..kerana menerima anugerah ini... Dengan ini saya ingin berkongsi anugerah ini kepada:

1. Combi - Pelakon utama mami jarum
2. Kak Jah - Pengacara rancangan MARI MEMASAK part 1
3. Ita.itu - Duta Sungei wang merangkap pelakon iklan sungei wang
4. Kak Kujie - Pengacara Dokumentari
5. Umi Mia - Pelakon iklan Shampoo
6. Viruspadu - Pelakon iklan susu dutch lady
7. Mummy - Pelakon utama MAMI TANJUNG
8. Hotmama - pelakon utama iklan DIGI (bukan yang kuning tu.. ni lain.. hehe)
9. Mommy lily - Pengacara rancangan kanak-kanak
10. Marinahunny - Pelakon video klip "na..na..na.. Ganu kite..."
11. PrincessQ - Pelakon iklan KERAJAAN NEGERI SELANGOR
12. Faidee - Pelakon iklan visit Singapore 2008
13. Wanie - Pengacara kreatif bersama wanie

Sebenarnya setiap seorang yang diberi tag hendaklah ikut rules dekat bawah tu... ermmmm saya nak tambah satu rules

"ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN "


It has been done according to the following rules:
1. The winner may put the logo on her blog.
2. Put a link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put links to the blogs.
5. Leave a message for your nominees


12 comments:

viruspadu said...

wah wah wah, tq yer

lalalala

dutchlady lagi ko hahahaha

.::WaNiE::. said...

wahahaha tahniah tahniah kepada para penerima anugerah mana gambar acara karpet merah..kekekkeke

ita.itu said...

kah.kah.kah..lawak la ko....harus nanti aku buat ye

Akak said...

Salam IbuKumbang...

Pakai baju apa masa amik anugerah nie, tepek lerr gambar skit bak tgk, ucapan dak ok dah tu..

echah_syed said...

hehe...nnt combi buat ekk.nak bukak kamus mat jenin cari idea buat ucapan berangan tu.. :p

thx yaa !

elmely said...

wah ! kellas adik aku, dah macam artislah pulak.

Jie said...

yuhuuu..kakjie tengah mengarang ni
cess...pandai2 dia tambah rules

K.Jah said...

ko pun kena tag gak...buat jgn tak buat. hahaha

IBU KUMBANG said...

vp - SESUWAIIII... SILA LA YE

Wanie - hehehe... tu yg kena carik tu...

ita.itu - jab lagik aku check

akak - yeyeye dah tempek dah!!!

Combi - cayalah kak bersungguh2...

Lmely - hehehe ni perasan je lebih..

Kak jie - katanya anugerah blogger kreatif.. hehehe harusla tmbh2 perencah skit

KJ - aku akan jalankan tugas yg ko bagi tu...

marinahunny said...

wahwahwah..1st time kena tag sejak jd blogger tegar nih...kena wat ucapan yg riak3 nih..hehe

IBU KUMBANG said...

bukan riak3 lagi kena sangaaaaaaaaaaat riak hokey.. gaya memang kene x penah dan sanggup pakai hokey!!!!!!!

farina said...

fuyo...class dari fasha sanda (respect3x),hehehe