Thursday, August 21, 2008

Pokok Maut

Setiap pagi aku lalu tepi pokok ni..




Kekadang aku terpaksa berenti betul2 tepi pokok ni.. ada perasaan takut disitu.. takut pokok tumbang, kena kete aku.. kalu nasib tak baik boleh jadi arwah ni... pihak MPSJ tak persan ke atau buat2 tak pasan? sebab waktu lunch selalu aku nengok staff MPSJ makan kat food court Mydin. Pokok ni jalan nak menghala ke Mydin. Atau yang sebeno2nya pokok tak bahaya pun, aku je yang terlebih imaginasi..

Tapi kalau korang seram tak?..

12 comments:

julietchun said...

Seram + ngeri tuh,malang tak berbau,kena mkn anai2 ape pkk tuh,misteri nusantara btl.

marinahunny said...

huwahhh!!! seram tu...apsal berlobang?? ada burung wat sarang ke dlm tu..??

echah_syed said...

mkn anai2 kot atau penyakit reput akar..cewahhhh mcm pegawai pertanian laa pulokkkk :p

tumbang tetap tumbang cepat atau lmbt jek tatau bila :(

.::WaNiE::. said...

huih..seram lar kalau cani :(

Suzi said...

huih! bahaya tu baik buat report....

Helena said...

mak oii seram gak kan..... call2 la they all suruh tebang.... boleh ker?

pearlEJ said...

ishhh... apa lak tak bahaya... wuwuuuuu... scary okehhh...

K.Jah said...

seram..mmg seram. alangkah bagusnya kalau dia tumbang menghala ke abg MPSJ. baru padan muka

Amalina said...

seram juge...

IBU KUMBANG said...

Julietchun,marinahunny, combi, wanie,suzi, kak helena, Pearl Ej, KJ, amal

Wahhhh! saya tambah seram dengar komen korangni.. ari isnin kalu tengok ade lagi pokok tu, saya buat aduan..

ratna said...

yer...pokok tu amat menakutkan.. tp dia steady lak tegak yer..

Mummy said...

eeeeeeee... menakutkan lah yang..