Wednesday, August 27, 2008

Art class : Week - 3 and 4

Last 2 weeks tak pegi sebab omaknya gi kenduri.. hehe.. orang pentingkan.. so this week double class.. Hari sabtu OK, excited! tapi bila ari ahad tu dia mula main2.. mengada2 skit.. banyak cikgu yang tolong... aku tak kisah, asalkan ada FUN!
Ikut kata cikgunya, sekarang ni penumpuan dia dah ada peningkatan, kalau dulu 2 minit, sekarang 4 minit.. Pastu cikgu tu kata Ameer ni jenis budak yang kalau dia tengah buat keje, kita kena buat keje kita sendiri.. jangan bersembang, nanti dia mula hilang tumpuan.. tapi mulut dia pok pek macam mak nenek tu still lagila... ehmmm! faktor keturunan.. hehe..


Teacher tengah buat dot..dot.. nama Ameer..

Tulis nama sendiri..
Ari sabtu lukis gambar buah..
Ari Ahad lukis gambar ntahla aku pun tak tau..

Okla jugak ada peningkatan... ehmm... 3 months to go...

Kakak aku sudah ada blog, silala bagi support dekat sini ...

7 comments:

meenzuleyka said...

padanan warnanya menarik...abstrak sgt...bgs...

Cakap Kosong said...

OK LAH TU! NNT BILA X DE DUIT, KAU BUATLAH PAMERAN, UTG2 ADA ORG BELI, MASUK GAK DUIT

K.Jah said...

budak laki kan...xde la motip lain, mesti otomen. anak aku pun sama. akler je tukar2..kejap itam kejap biru..kekadang pink

IBU KUMBANG said...

meen - huwaaa.. perkataan abstrak tu yang aku x leh tahan... hehe..

CK - aku jual ngan ko jela... hehe

KJ - tulah yang pelik sangat.. mcm dah tersurat sejak azali pulak kekdahnya...

Amalina said...

kat mana kelas art ni. menarikla.

Kujie said...

gambar tu simpan leklok
sok2 dia jadi 'someone'
ada harga tu..hehehehe

echah_syed said...

ade ikan..

ade siput..

ade burung..

ade sutun kurita..

ade cacing..

pandainyerr combi..!

cutekan :p