Sunday, August 17, 2008

Raikan Cinta "Adeena and Faizal"

Semalam hari bahagia kawan masa sekolah menengah. Tak pasal aku jadi pengapit.. hehe OK jela, tarak hal punya, walaupun ala2 bidan terjun.. yang bestnya tengok baju pengapit lelaki tu macam match je ngan baju aku. Kitaorang tak pakat pun...Satu je aku menyampah, bila tau pengantin nak datang, tetiba perut aku sakit la pulak nak membuang, marah pengantin kat aku hehehe... macam la aku yang nak bersanding! Gambar2 kat bawah tu memang tak ikut susunan.. layan je la...


Besar tanggung jawab aku wei... pegang payung, kipas mantin pastu lap2 skit peluh pengantin.. tengok tu aku punya post.. wah ! sangat bersungguh2 ok!


Dengan sebahagian kecik kawan sekolah kitaorang, yang lain kat luar.

Pose maut dari mak pengapit, pengapit ni mcm lebih kuah dari sudu... uhuk..uhuk...

sepatutnya Salwa jadi pengapit, sebab dia ni BFF dengan Deena tapi orang kata anak dara tak elok jadi pengapit, tapi aku pun not bad..

Gambar ngan Aida, motif pegang kipas sebab nak tutup perut.

Pengantin dah tak sabar... hehe

Aku sukala gambar ni..

Gambar ni, gambar kandid yang aku rasa sgt best!!! Auwwwww... mak suka nok!

Mesti korang tertanya mana anak aku kan? mana leh bawak anak aku kan ala sakan sibuk.. pengapit!

8 comments:

ras-adieza said...

betullah...nampak pengapit lebih glamer lak. Tenggelam pengantin tu kejap. Sekali sekala, bila lagi nak dapat peluang naik atas pentas berkali2.

K.Jah said...

aku xleh jadi pengapit sbb agak self-fish. harus aku kipas diri sendiri saja nanti

ita.itu said...

gigih ko ye..hehe..kelako la ngk pengantin baring tuh..hehe

echah_syed said...

yg posing tutup perut ngn kipas tu ..i like :p

tp ko mane ade spare tyre mcm combi huhu.. :(

slmt pengantin baru :)

Shais said...

salam kenal,

selamat pengantin baru

seronokkan jadi pengapit ni...tumpang glamer...ahaks

IBU KUMBANG said...

ras - hehe pengapit punya bog, sebab tu gambar penyapit mcm lebih2. tapi realitinya pengantin tu tetap "Queen of the day".

KJ - saya pun macam tersasul mengipas diri sendiri... ahaks!

ita.itu - sesekali gigih.. aku yang tangkap mcm kelako... tapi cameraman tangkap mcm cun je.... jeles mak!

Combi - x tengok bebetul... memang teruk spare tyre saya..

Shais - sangat syiok.... time makan paling best!

princessQ said...

mak ai....ramai le kgkawn xschool kite ek?aku dpt msg ko...jemputan addeena tu..tpi sori la 'mak' tk balik kg la mgu tu...cantik tertarik ko mmg tembam addeena...comei sgt...tetiba aku teringat kwn kt sebelah ko tu...ADD(nama glamer) tu ktne?

princessQ said...

ramai ye yg kawin dgn bdk satu sekolah....heehee termasuk la aku...ahaks..