Wednesday, August 27, 2008

Dream Job


Sejak akhir-akhir ni aku boleh dikatakan tiap2 ari pegi MYDIN... lunch lorrrr... ada2 aje alasan aku nak menerjah kesana... gila!
Jadi time aku kuar tu staff ofis MYdin ramai lerr yang kuar rehat.. aku pun macam best aje pandang diorang... iskh.. syioknya dorang ni tak yah kuar makan jauh2...
Lepas tu kan ... hehe.. ada lagi bende yang aku rasa macam ntah apa2 ntah.. dalam minggu lepas leh lak aku teringin nak kerja kat Mydin tu... memang gila la!!!
Mula2 tu aku ingat main2 je.. almaklumla kepala otak aku ni pandai merapu.. pastu datang lagi perasaan nak keje kat MYdin tu... membuak2 lak tu..
Ari ni lagi aku sudah tak tahan.. hehehe aku open website MYDIN tengok career oppurtunities. HEHE.. sah dah tu.. aku memang kemaruk...
Tapi aku ni malas la nak betulkan resume tu.. tapi dengan semangat aku yang macam ni, tak mustahil aku akan usahakan jugak nak amend kan resume aku...
Memang gila! dah lama aku tak de semangat nak cari keje lain.. tetiba ade semangat, aku teringin keje MYDIN lak...

10 comments:

Lily Satrina ® said...

hi ibu kumbang. terima kasih dia tas ucapan tahniah tu. maaf dalam kesuntukan masa macam ni, sy kena curi-curi..

insyaAllah, lepas pantang saya start blogging balik. sekarang ni tak sesuai..

btw, MYDIN pun MYDIN lah kan?? hahahahha...lucu. you boring ek?
hihihihih....

PuteriSatu said...

kelakar tul baca entry nih...ada gitu lak kan....wekekke..

marinahunny said...

hahahaha...membina kerjaya baru di Mydin....

Amalina said...

ya hijrah hijrah, utk kebaikan.

julietchun said...

Kalo dah keje Mydin bleh la wat blog khas utk brg2 yg di jual kat Mydin & jgn lupa ltk rega skali,tlg kawan2 maaaaa :D

echah_syed said...

wahhh nnt kasi combi diskaun arr :p

1st time pi mydin kelang..tak ingat bila tu(2000).. kita borong brooch smpi arini penuh satu laci.. hiks

da problem brooch yg kita beli skrg org dah tak pakai 'out of fashion'huhuhu..lawaklaa :)

Kujie said...

erk....nnt bgtau ye kena kt Mydin cawangan mana...kot2 dpt diskaun kaw2...hehehehehe

Umi Mia said...

dalam banyak2 company..mydin gak yang ko nak kerja yer..

erkk..aku pun sama gak dulu sebenarnya..dulu aku aim nak kerja nestle (boleh dapat bawak balik makanan best banyak2)....tapi bila abis study dapat kerja lain...ilang terus semangat nak kerja nestle...

Cakap Kosong said...

kau nk apply keje aper kat mydin tuh?

a- jaga
b-tukang tarik troli
c-jokey parking
d- ketiga2 jawapan di atas

IBU KUMBANG said...

Mommy lily - hehe takde la boring tapi xtaula tetiba otak menggila..

Puteri1 - hehe aku yg sewel..

Marinahunny - kerjaya sebagai apa tu... ahaks

Amalina - x pasti sama ada demi kebaikan ker atau ikut nafsu...

Julietchun - jauh sangat ko punya angan2 tu... aku resume pun x hantar lagi..

Combi - kalu compare Mydin Klang ngan subang memang beza sgt.. Mydin subang besar dan bersih..

Kakjie - huwaaaaa... resume pun belun edit lagik ni... jauh lagik stepnya..

Umimia - agaknya budak Kolej 6 memang ada impian keje yang pelik2 kot.. ngeh2...

CK - no! no! semuanya tidak... aku pun x tau...