Saturday, July 26, 2008

Aku ada masalah... hehe

Setiapkali aku lalu kat sini mulut aku memang macam mak nenek membebelkan pasal kedudukan traffic light.. apatak nya menggagau aku carik traffic light ni.. gila.. apasal diorg letak lampu tu kat kedai tu? apa la logiknya..


Adoyai... ada sekali tu aku hampir2 terlanggar motor gara2 tak nampak tiang tu.. bapak kumbang cakap aku tak tumpukan perhatian.. aku jawab balik.. "sebab saya tumpukan sangat kat jalan ni sebab tu saya tak nampak traffic light yang kat tepi kedai tu" hehehe.. laki aku tersentap.. haha "Suka hati awak la"..


Jab lagi aku nak balik kampung.. nak lau traffic light ni hehehe...

9 comments:

mama ranggie said...

kat mana tu ibu?

IBU KUMBANG said...

Hi mama.. Dekat pekan kapar.. tau ke?

echah_syed said...

lampu sengal laa tuu :D

yg heran tu ngape org yg berkenaan buat dek jek arr ??

mcm kat pekan tuaran laa..byknyer lubang diatas jln raya tu..tp buta ke mata org2 MDT ni haa?

IBU KUMBANG said...

Tak taula Combi setiapkali lalu situ mengelabah cari.. lampu.. tapi husband yang bawak kete, mengagau dicari tiang lampu tu.. hehe.. ari tu mengata saya..

Alexi said...

Huhuhuh...engineer dier 2 kot xpndai planning...leh saman niee puan..hahahha

IBU KUMBANG said...

tula ingat nak buat aduan gak ni... mcm ble glamer je.. hehe..

farina said...

membahayakan pemandu dan juga org sekeliling...

princessQ said...

kt kapar?takle aku perasan traffic light tu....mybe aku blik siang2 jdi tak le nampaknye...lgi pn driver aku(cik abang la)bkn di tgoknye traffic light sukati dia jer...he2...hbis di langgarnyer....

IBU KUMBANG said...

Farina - sangat marabahaya..

PrincessQ - hehe.. lepas ni ko check, sama ada betul ke tidak apa aku cakap..