Sunday, July 20, 2008

Ketua yang riang gembira....


Ayah kumbang : Ameer, kalau orang tanya, nama Ameer apa? jawab AMEER FARHAN ok..
Kumbang : Ok.
Ayah kumbang : Cuba cakap, AMEER FARHAN
Kumbang : AMEER FARAN
Aku : hehehehe (jadi back up singer)
Ayah kumbang : Salah tu, A-MEER FAR-HAN
Kumbang : A-MEER FA-RAN
Aku : hahahaha (jadi back up singer)
Ayah kumbang : Ikut ayah cakap, FAR
Kumbang : FAR
Ayah kumbang :HAN
Kumbang : HAN
Ayah kumbang :FAR-HAN
Kumbang : FA-RAN
Aku : hahahahaha.... *gelak guling-guling*

Nasib baik nama dia ada dua, kalu dibuatnya satu je, mau melekat FARAN.. hehehe tak best.. tak best..


AMEER : ketua, FARHAN : kegembiraan

P/s : Apasal gambar ayah kumbang tak de dalam blog ni?.. sebab kalu ada di nak saman.. hello.. saya pun tak kose la tempek gambar awak kat sini (wah!! sebenarnya nak cover malu)


10 comments:

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

ameer farhan nama kumbang itu yer? nama kumbang kjah ariff farhan. dedekat ek?

elmely said...

ketua kegembiraan = badut, betul ke ek ?

IBU KUMBANG said...

Kak jah- hehehe... nengokla omak memasing... gilo2.. tu yang carik makna gembira tu... hehehe

elmely - yo la tu...kuang-kuang

dillahkaff said...

aku ngah carik nama anak pompuan aku insyallah.masa dah suntuk...any idea? aku nak satu patah jer...senang sket;) ABIR...lawa tak;P

IBU KUMBANG said...

ala susah ko letak aje nama Aini, bila aku dengor sharifah Aini menyanyi aku tingat anak ko... ngeh2

princessQ said...

waaa....hidung cam ibukumbang gak....aku tetap maintainkan nama anak "RATU"....tapi bila lak nak dapat "RAJA" ni....

echah_syed said...

anak combi pun farhan.. mohd farhan :)

farina said...

faran....farin bunyi dekat2 gitu

IBU KUMBANG said...

Kak chombi - saya suka makna dia... kalu ada anak pompuan pun saya nak letak Farhana samalak ngan precious.. hehehe

Farina - nak jugak ngan sama ngan si Ameer

IBU KUMBANG said...

princessQ- hehe.. berusaha bersungguh2 la ye...