Thursday, July 3, 2008

Hantar my lil bro


Aku sampai kat sana kul 10.30pm, punya la aku try bawak kete tahap kura-kura tua, tapi totap jugak sapai awal... Apasal aku nak lambat2? sebab musababnye tiket bas adik aku tu pukul 12.00mlm. Malas bagi dia tunggu lelama... mana lerrr tau ade org try nak culik dia... ade ke org nak culik??? isk...isk.. aku rasa perompak pun takut nak culik.. almaklumlerr badan ala2 incredible hulk (nasib baik tak hijau...hehe).. Sori le lil bro.. gurau je.. Aku rasa selamat bila jalan ngan dia.. rasa macam upah bodyguard la pulak..


Aku lepakla jugak 2,3 minit, survey2 orang keliling.. kot2 ler ade org yang kenal ker.. tapi aku tengok kawasan dia okey jerr, takdela macam puduraya... pastu aku chow.. baru jerr ni aku Sms dia, dah naik bas.. lega ati.. pwehhhh!!

7 comments:

elmely said...

ala sapa nak culik budak gomok tu ..............

Helena said...

Hi there..... salam perkenalan....

wah untung your brother dapat sis yang ambil berat macam ni..... Or should I say..... beruntung your mom.....

Take care dearie....

ita.itu said...

wah merahnye blog..salam kenal ye..

IBU KUMBANG said...

Ayong - Bukan ke ko paling syg ngan budak gomok itu. Aku pun naik jeles...

Kak Helena - Ada kepentingan sebenarnya, apa2hal dia bole jadi bodyguard saya or tukang pukul.. hehehe.. Thanx kerana sudi melawat!

ITA.itu - Salam kenal jugak! Sakit matakan.. kena pandai jaga line ni, kalu tak dari jauh Boss dah tau saya mengular.. (ini kes bukak blog waktu keje) hehehe... Mekaceh.. datang melawat..

.::WaNiE::. said...

elow salam..

sekali tengok ur bro ingatkan dak office ni ha :P

IBU KUMBANG said...

Salam wanie, terima kasih sebab jenguk2.. eii bestnye kalu budak tu satu ofis ngan saya leh buat lepaskan windu.... ngeh..ngeh..

Anonymous said...

Aku kenal budak tu

-Luqman ul-hakim