Saturday, July 26, 2008

KELUARGA KUMBANG

Pyzam Family Sticker Toy

Dengan jayanya saya menyiapkan tag kak COMBI kita.

Sekarang tugas saya pula nak mengetag

  1. Cik DILA Faidee
  2. PRINCESSQ
  3. KAK JAH
  4. HOTMAMA
  5. MEENZULEYKA
  6. KUMBANG
  7. ALEXI

Sila jalankan tugas-tugas anda ye... kalau ada masa, kalau tak buat takpe..

Sila klik pYzam.com

14 comments:

echah_syed said...

sgtlaa cekci ibu kumbang... :p

cute sgt.. :)

maceh yaa.

IBU KUMBANG said...

hehe time kaseh.... berangan nak cekci.. haha..

K.Jah said...

keje umah dah samit cikguu!! kite nak pakai 2-pis cam cikgu gak.

Mommy Lily said...

salam singgah... mami dah buat w/pun tk kena tag...hahaha...cute

IBU KUMBANG said...

KJ - Takpe KJ.. bila lagik nk pakai 2-pis..

Mommy lily - silakan yer... tapi tadik cikgu check xde pun hehehe..

ita.itu said...

alah comel nyer family ko..hehe..lawak la yang..

IBU KUMBANG said...

ita ko buatla... hohoho..

princessQ said...

aku try xleh la....ajor ye...

Akak said...

Salam...

Suka tgk ibu kumbang, seksi babe!

IBU KUMBANG said...

princessQ - nanti aku ajar ko..

Akak - realitinya tak dapat pakai 2 pieces tu yg pakai kat dalam lukisan jerrr

kuInaJentayutiara said...

sudah tukar template... tp mcm ada masalah sikit... sikit saja tau...

mai la tgk kelurga ceq yg besaq pulak!

Jie said...

huwaaa....

seksinya...

Jie said...

template ni..kt banner tu mcm ada error je lah..tak kuar gambo pun..tapi kuar code

kumb@ng said...

ibu..insyaALLAH..nanti saya jawab tag ibu..tengah sibuk ni, baru balik dari PJ-course.. :)