Sunday, July 13, 2008

Wah! bangganya saya...Buatla lagi..

Kumbang      : Ibu, sini la... tengok ameer buat apa?
Ibu kumbang : Okey.. kejap yer.. *Apalah yang dibuat agaknya dek anak aku ni...*
Kumbang      : Hi hi...
Ibu kumbang : Ya Ampun... Bangganya ibu dapat anak sebijak ni... cerdiknya anak ibu.. *aku gi amik camera* pose sikit.. ibu nak tangkap gambar..
Kumbang     : Amik gambar kat luar ye...
Jeng... jeng... ini comel ker comot..
Ewah... encem nyer..
Pose gaya menggoda
Gaya memukau..
Sebenarnya rasa nak cubit2.. tapi bila mengingatkan salah satu proses pembelajaran aku... senyum ajela.. walaupun dekat setengah botol bedak tu habis.. Kalau tak salah ada satu cerita hantu korea yang ala ala macam ni kan.. apa yer nama antu..

9 comments:

aNgRiAni said...

salam ibu kumbang...
selalu nengok id ibu kumbang kat blog kak combi...kumbang ??? uniks jugak nama tu...

anak riani pun suker sgt men bedak...jenuh nak mengemas...hohohohohoho

IBU KUMBANG said...

Hai Angriani...
Time kasih sebab jengok.. aritu ada pegi angriani punya blog tapi ada duakan.. which one yer yang memang selalu guna sebab nak mintak kebenaran untuk link

echah_syed said...

sgt laa cantek putih gebu hehe.. :p

princessQ said...

dah sejibik cam ibunye....hehehehe

IBU KUMBANG said...

Kak chombi - hehehe macam tepung gomak

princessq - huhuhu macam ibu adus tak sanggup... nanti org ingat tak betul... salam!

Lily.Lulu. said...

amboih ameer ...
kalau mcm nih makin hensem laa jawabnyaa

:D

x pe .. ameer tetap kiuttttttttttt

IBU KUMBANG said...

Lily - kiut yang menakutkan!

dillahkaff said...

ya ameer apa dah jadi...
ala k dillah...test market sket....cam ibu dulu....stakat baby powder,ok lagi laaa...smoga ameer lebih kreatif....tepung gandum lagi nampak comel...cuba ameer try...boleh ibu?

princessQ said...

tu ala2 nak di jadikan scrup pn ble....