Wednesday, July 23, 2008

DI SUATU PETANG


Ya Ampun,
petang tadi buat percubaan untuk tidur
Tapi heroku tidak merestuinya..
Diajak aku bermain dinasour
sehingga aku naik bengang

Lalu bangun menggoreng cekodok....
Siap.. terus duduk disofa layan DVD
Gambar tak cantik
Almaklumla hasil kerja perampok
merampok dari panggung wayang...
pedulik! terus saje menonton..

si hero membaling kusyen2 sofa
Aku buat tak nampak..
lantakla asal bahagia
Ahaks.. terus menonton dan makan tanpa perasaan

Mood aku macam tak betul
kutahu ini pasti gara-gara PMS
sedikit rasa kecewa
Memang teringin nak pregnant lagi
tapi takpela belum rezeki

Abang, jom kita buat lagi
Mulai minggu depan
hari-hari pada waktu malam
pastikan anak tidur dulu
lepas tu kita tutup lampu..
Good nite, I love you..

Wah! lucahnya aku...
kah!kah!kah!
Ibukumbang
20 Julai 9.45pm
Sambil Tengok GANGSTARS

14 comments:

K.Jah said...

aku jua mau seorang puteri. harus ku ajak abg ku bekerja malam ini..

IBU KUMBANG said...

Ala.. nampaknye KJ dulu sebab saya baru nak start minggu depan...

ita.itu said...

kah.kah.kah..lucah la ko..tp aku suka..haha

K.Jah said...

jgn sedih ik (panjang woo nak taip ibu kumbang tu...ehh..dah taip pun)kj paling kaciwa jika berlakunya kegagalan persenyawaan. kj paham tu..kj pahamm sesangat! huhuhu

princessQ said...

takpe...takpe....lambat2 pn usaha tangga kejayaan.

Mummy said...

ayat ko yang.. tak agak2.. hehehe buat yang jgn tak buat...

Helena said...

kelakar dalam lucah..... hehe

ok apa..... practice makes perfect dear!....*wink*

hOtMaMa said...

wah gitewwww...hebatnye statement akakkk!!hahahah.. kelucahan suami isteri tak per u ols...halal katanyer kan... mak pun gigih gak neh.. kesian kat anak mak nan satu ittew tiada teman utk bermain..wahhh tetibaaa..!

Akak said...

salam ibu kumbang..,,

hehe senang terus terang gitu, memudahkan kerje..

semuga projek membuahkan hasil..

echah_syed said...

huahua.. mmg "blue" :p

sabo laa.. kalo nak sgt mesti tak dpt kann..tp kalo tak "brapa" nak adehh tak nyempat2 :D

buat jgn tak buat..! :p

pearlEJ said...

wakakakakaka.... best... best... ehehee... so start mlm ni jgn lupa kerja keras tiap2 mlm okeh... hhihihi... :D

dillahkaff said...

ish...k emy...ilex aaa...cakap slow2 sket...jangan sampai budak bawah umur dengar...tak bagus aaa...mmmm;p

IBU KUMBANG said...

ITA.itu - ko sukakan lucah buktikan

KJ - hehe mcm biasa keciwa je..

PricessQ - time kacih atas galakkan tu

Mummy - hehe adik saya baca dia marah hehehe

Helena - Insyaallah, bersungguh2..

HOTMAMA - Wah! ada gang untuk berusaha bersungguh2.. ni statement brani mati ni

Akak - hehe ini projek juta2 ni

Kak Chombi - Akan ku buat kak, bersungguh2..

PearlEJ - tak leh EJ kena start mgu depan, mgu ni bendera jepun

Dilla - takpo eh.. aku tulis slow2 bebudak x dengar aku punya ketukkan keyboard ni.. ngeh.. ngeh.. tapi ko jgn baca kuat2 takut anak ko dalam perut tu dengar... bila branak..

farina said...

mmmm.....
nothing 2 say....
ganbate ;p